Om Nina Nygaard

Jag är specialist och rådgivare inom Public Relations Management. Mitt mål är att alltid leverera största möjliga affärsnytta för mina kunder. Jag bidrar till lönsamhet och bättre affärer med hjälp av kommunikation – effektiv kommunikation som startar och driver relationer, som fungerar, som gör skillnad.

”Har du erfarenhet av vår bransch?” Det är en av de vanligaste frågorna jag får. Oftast med tillägget ”det krävs, för vår bransch är väldigt speciell”. Svaret är ganska enkelt: Jag har 25 års erfarenhet och har under den tiden varit bland annat VD, pr-chef, undersökare, internkommunikationsansvarig, mässprojektledare, utbildare, Head of Business Development och Senior Partner. Jag har jobbat med både btb- och btc-uppdrag, startat två egna företag och varit chef för både internationell nätverksbyrå och egen verksamhet med ett tiotal medarbetare. Så chansen att jag har erfarenhet av er bransch är ganska stor.

Vid sidan av kommunikationsuppdragen har jag regelbundet mentorsuppdrag, ofta för yngre chefer som vill utvecklas, och jag är styrelseledamot i Stockholms Skidförbund. För att få utlopp för min kreativitet tar jag även uppdrag som blomstylist under egna varumärket Powerfloristerna www.powerfloristerna.se. Och jag är en passionerad skidåkare.

Sagt om Nina Nygaard